Er Kylie og Rob Kardashian venner igjen??

Søskenparet Kylie og Rob har alltid vært gode venner til og med bestevenner. Når Khloe Kardashian blei spurt nylig på sitt nye tv show “Kocktails with Khloe” om hvem av søskenflokken sto henne nærmest svarte Khloe ingen andre enn Kourtney, sjokk!! (not) Khloe avslører også at Rob valgte Kylie ut av venneflokken som sin favoritt søster. Men det idylliske forholdet tok en stygg vending når Rob begynnte date Blac Chyna langt tilbake i Januar i år. Chyna er nemmemlig e-forlovet med Tyga, Kylis nåværende kjæreste. I tilegg er Chyna “babey mama” til sønnen King som hun har sammen emd Tyga.

La oss ta for oss hele historien på nytt, bare i kortere versjon! Blac Chyna har i mange år vært BFF med Kim lenge før the Kardashians ble berømmte. Kylie begynnte date Tyga menst han var sammen med Chyna og Kylie var årsaken til Chyna og Tyga’s splitt. B-Chyna har hatt sine mange strider med både Kylie og Khloe på sosiale medier hvor hun har “bachet” de og omvendt. Chyna har bla “kopiert mange av hårfrisyrene til Kylie, stil og bilder fra topp til tå. Kylie har vært mer den forsiktige typen til å kommentere men hun har bla tatt navnet til sønnen til Chyna og Tyga, King. Og kaller sge selv for “King Kylie” På insta, twitter ol. I Kylies forsvar har storesøster Khloe kommet til hennes forsvar og det samme har Kim K.

I tilegg er b-Chyna bestis med Amber Rose. Amber er ex dama til Kanye West som nå er sammen med Kim K. Kanye har ikka holdt tilbake på møkka når det kommer til “baching” Men han langer jo ut mot hvem som helst. Til og med Kylie som er hans svigerinne. Amber har også en sønn emd Wiz Khalifa som har hatt side s”slagsmål” på sosialemedier hvor Kaney bla har dratt inn både Amber Rose hun selv og hun og Wiz sin felles sønn. Nå den siste tiden har moren til Chyna gått til angrep mot Khloe og Khloe har oppdatert statuser etter at Chyna blei arrastert for offentlig berusing og stoff…. Her snakker vi FAMILIE DRAMA ELLER??? Og dette er bare halvparten… Djiiizeess!! Så nå når B-Chyna og Rob har begynnt å date har hele Kardashian klanen raaast mot deres forhold. Khloe kastet Rob på dør og Kylie twittret en melding om at hun ikke lengre hadde en bror, før hun så valgte å slette den.

– Nå ser det jo til at både Amber R, B-Chyna og Kim K har kommet til en bedre fase enn hvor de tidligere har vært med hverandre. Vi trenger ikke legge sjul på at Rob’s helse har blitt betraktlig bedre etter at han blei sammen med Chyna og i tilegg har han gått ned mange kilo takkevere henne.
På tirsdag snappet Kylie en video hvor hun har kvalitetstid med sin bror. Dette er førstegang på lang tid at vi har sett de sammen siden B-chyna (27) og Rob (28) begynnte å date. Snakk om familiedrama. Dette er første gang vi har sett søskenparet sammen siden Rob, 28, begynte å date Blac Chyna, 27. BREAKING NEWS for vi som lever på utsiden av den familien!! 😛

– Tviler egentligpå at Rob, Chyna, Tyga og Kylie kommer til å havne på dobbeldate med det første. Men det er ikke å stikke under en stol at Rob er veldig knyttet til sin nye kjæreste. I tilegg har B- Chyna, hatt en ENORM innflytelse på Rob’s selvfølelse og helse som har bidratt med på at han har gått betraktelig end i vekt. B-Chyna legger opp sunn mat i hverdagen og trening. Dette kan være grunnen til at resten av Kardashian og Jenner klanen har kommet til en enighet med det nye forholdet kanksje ikke er så aller værst likevel…?
I følge Kylie twitter konto møter hun stebroren oftere enn hva vi egentlig tror. Nylig reise Rob og Chyna til Jamaica og det går rykter om en ny Kardashian kid. I tilegg blei det sagt at de to ønsker å ha sitt eget reality show. I tilegg er dte snakk om at Kylie og Rob jobber med ett mulig samarbeid med merkevaren, Diamond Supply Co.?

0 kommentarer

Siste innlegg