selvportrett i bilde

 

Dette høres knakjse litt rart ut men jeg hadde “glemmt” litt at det finnes personer der ute som er blinde. Dette har nok mye med isolerte bondelandet, her finnes det ingen som er blinde så man ser det liksom ikke så ofte. (elelr jo her er en men tror han bare har feriehus her og dte er utrolig lenge siden jeg har sett han). Uansett så kom jeg over denne vidioen på nett.. Og gud for en fortryllende mann. Selv om Tommy Edison ikke kan se så må jeg si han har en fin holdning og innstilling til livet. Han virker som en varm og fin person.  Smiler og er glad menst han kommuniserer med “fansen” !! 🙂  I tilegg har han mer enn en håndfull selvironi og humor!! 😀 Jeg blei faktisk ganske glad av å se denne filmen. (Y)

Tommy Edison har egen youtube channel hvor han kommuniserer med andre mennesker. Den 52-år gamle youtuberen, film critic og radio reporterem har vært blind siden fødsel. Han lager vidioer som tillater andre mennesker til å få ett glimt inn i hans liv og hvordan han ser verden rundt seg. På Tommy’s youtube kanal  kan folk kommunisere med han og utfordre han til å tegne “random” thing.

– Han forteller bla hvordan blinde oppfatter farger og hvordan de ser ut for de som blind. Han deler også hvordan det er å bruke en ATM , til å gjette fargen og smake på “flavored jelly” bananer. Edison deler den morsome siden av hans funkssjonshemminger.

I hans sist opplastede video tegner han ting og gjenstander sånn som han selv tror ting ser ut. Tommy sier han kan bare ta i mot utfordringer på ting han faktisk har tatt på/møtt og kjenner til. Noen har spurt om han kan en elefant, giraff osv men desse tingene har han ingen “relasjoner til ” siden han aldri har møtt og kunne tatt på desse dyrene. Han forklarer også at han synst det er vanskelig å tegne 3dimedsjonelle ting på ett 2d-flatt, lite ark siden hans ser verden i 3dimensjon. HVor kult og interessant er ikke dette? 😀

0 kommentarer

Siste innlegg