Gravid igjen

Hei dere.. Hva skal man si?? Det er vel egentlig alltid like stas men sammtidlig stress å komme med denne meldingen uansett hvem det gjelder.  Men på ett tidligere blogginnlegg la “mamman til Michelle” Anna Rasmussen (19), kjæresten Jan Losiuss (23) og hennes to barn en ett videoinnlegg hvor de har hobby verkstedhjemme i stua. Helt i slutten av filmen holder Anna og Jan opp to hjemmelagede plakater hvor den ene peker på datteren , Michelle  “big sister” og den andre på broren William hvor det står “big brother”. JA! Nå skal Anna ha babey nr 3!! Som 14 åring fikk Anna sitt første barn og igjennom den kjente serien “Unge mødre” på FEM har hun nådd ut til mange mennesker igjennom bloggen sin.

Anna skriver ett innlegg 31.desember 2015 hvor hun ser tilbake på året som har vært både på godt og vondt.

«Ja, hvor skal jeg begynne? Dette året har gått veldig fort, heldigvis får jeg vel si… Jeg har gått fra å være nybakt tobarnsmamma dette året, og aldri ville ha mer barn, til å sitte her lettet og fornøyd med mine to, og til og med fått tanken på å ville ha flere barn. Med andre ord, så har det skjedd veldig mye i hodet mitt dette året. Jeg har lært meg hvordan jeg selv kan være glad og fornøyd, og ikke minst trygg på tobarnsmorsrollen».​

«Jeg har fått meg en fantastisk kjæreste, som også alltid har vært min beste venn. Jeg har til og med kjøpt meg eget hus i år, i det gamle nabolaget mitt, her jeg hører hjemme. Det har vært et fantastisk år faktisk, når jeg nå ser tilbake».

 
 

På årets SE og Hør’s storslåtte kjendis galla tok Anna med seg Jan og det tok ikke lange stunden før ryktene begynnte å svirre om at de to var mer enn bare gode venner. Anna hadde da nylig gjort det slutt med sin daværende kjærest Mathijas for andre gang. I henens tilfelle mottar hun mye kritikk og skitkasting. Ikke bare at hun startet tidlig med barn men også at hun ofte skifter menn og har barn med forskjellige fedrer.

– Men er detet nødvendig? Å komme emd nedværdige utalelser? Som oftest er det folk som ikke veit Annas hele historie, syn på ting og hørt hvordan jenta egentlig er eller hva hun står for. Nå oppfordrer ikke jeg til å begynne med unger i tidlig osv. Men jeg mener vi alle skal gå inn i oss selv før vi kommer med utalelser om ting vi virkelig ikke har peiling på. Jeg veit også at Anna lenge har hatt ett sterkt ønske om å bli sammen igjen men Jan som også er far til ett av hennes tidligere barn. I det minste om du skal komme med “kritikk” så kom med konstruktiv.. Ikke dumme utsagn om hvor løs hun er osv.. Veit du i det heletatt noe om det?? Bare for å få dere tullinger til å tenke litt. Det er ikke alltid vi har noe med hva andre velger å gjøre. Så lenge det er ett liv du selv ikke ønsker så vær glad i at det ikke er du som lever det. Konsentrer deg helelr med å følge med på ditt eget du :* Natta. <3


 

0 kommentarer

Siste innlegg