13 Ting du kan gjøre når du kjeder deg

Mange som kjeder seg i desse dager og jeg tenkte bare skyte inn 13 super enkle ting du kan gjøre når du kjeder deg. 

Pokemon– Ikke bare får du beveget deg litt men du for også frisk luft. Pokemon er vel kanskje ikke så gøy akkurat nå siden man må vær ganske mange for at det skal dukke opp noen sjeldne. Men det er heller ikke så dumt bare for en liten stund. 

Rydd i klesskapet– Når gjorde du dette sist? Jeg er ganske sikker på at du både finner noe kult som du glemte helt av at du hadde. Og at du også sikkert kan kaste mye av det gamle for å så få plass til noe fint og nytt i stede. 

Gjør noe nytt med håret – Klipp deg, strip det, farg det eller ta etterveksten. Prøv ut noen nye frisyrer du liker på YT og se hva du får til.

Smink deg – Prøv ut forskjellige sminke looker og prøv ut forskjellige farger for å se hvilke du passer best i. Kanskje blir du hekta på en ny look du kan bruke for å imponert alle  karantene vennene dine haha! 

Fargelegg – Kjøp deg nytt sett med fargeblyanter og en tegnebok som både skal forhindre stress, forbedre konsentrasjon, depresjon og angst. Kanskje vil du ramme de inn når du er ferdig også.

Male – Kanskje har du et kjøkken du ikke er fornøyd med eller et bor du ikke syns er noe fint, eller du fikk lyst til å freshe opp en vegg i en ny farge. Kanskje føler du for å skifte tilbehør i hjemmet og kanskje kjøpe inoen nye puter eller annet dill som kan matche den nye malingen.

Bake – Bak en kake som du kan kose deg med familien. Eller avtal med en venn å bake det samme og skype eller facetime etterpå for å spise den sammen. Eller facetime i mens dere baker også.

Gå en tur-  Hva er vel bedre enn å gå seg en tur i det fine vår været eller jogge av seg noen ekstra kilo? Sett deg en liten stund på en gammel benk i mens du nyter den flotte utsikten i naturen. IDK

Bad – Ta deg et varmt bad med levende lys og en deilig duft olje. Len deg tilbake i boblene å sett på yndlings serien din på pc’n. 

Maraton – Ta deg et maraton på netflix eller andre film apper og se flere triologier på en og samme daaaaag!

Fest – Ring vennen dine på face time og lag en fest med en bra spilleliste som står i bakgrunnen i mens dere super på øl eller annet alkohol. Snakk om tidenes fest i stua! 

Spill – tørk støv av de gamle brettspillene som kun blir brukt med barna eller på hytte tur en gang i året.  Link opp venner trådløs og game over Nintendo eller andre stasjonere spille apparater. Tv spill er noe som virkelig får dagene til å gå!

Nettshopping – Kanskje ikke den beste iden med tanke på at mange nå går mot dårligere økonomi. Men super gøy er det, trenger ikke beskrives engang. Du kan kose deg i det du legger alt du ønsker i handlekurven, men IKKE se på sluttsummen når du skal betale. Også får du heller starte frokostbordet med litt grining neste dag i det du innser at du må  spise havregryn resten av uka hahhahahahahahah!!!!!

0 kommentarer

Siste innlegg