Jeg tar imot selvkritikk

For tiden har det vert så sinnsykt mye mat på denne bloggen at halvparten hadde vel sikkert vert nok. Tanker om at dette nå har blitt en form for “mat blogg” er noe jeg og kjæresten har ledd utrolig mye men ikke minst høyt av! lol.

For dette er faktisk ikke en matblogg. Ikke har det vert det og det kommer det aldri til å bli heller, jeg kan jo love dere det.  Når man er på tur selv om det ikke  nødvendigvis er så langt heletiden er det lett å spise ute, for litt ekstra kos og hygge. Ikke bare er maten god men i tillegg ser den jo så innmari digg ut også, ingen i hele verden kan vel motstå ett fint blogg, snap eller insta bilde da vel?

Men ta det med ro venner.. Jeg veit når jeg skal gi meg selv litt selvkritikk og det er akkurat det jeg skriver om nå. Nå har vi kommet hjem og kjæresten skal snart på jobb igjen, vi veit alle at mine måltider alltid da blir utrolig stusselige i forhold, haha! Matvrak er jeg jo langt i fra, men kjæresten min har virkelig åpnet en helt annen verden for meg akkurat der. Ikke bare har han fått meg til å like mye jeg ellers aldri hadde likt men han får meg også til å ville smake nye ting hele tiden, ting jeg aldri villet prøvd selv. spennende!

Ikke bare er han flink på å finne mye god mat når vi er ute , men han er også helt “syk” på matlaging og drinker her hjemme. For meg er ikke mat så veldig viktig eller “nøye”, så lenge det ikke er skikkelig usunt å smaker digg. Men for kjæresten er matopplevelsen helt ekstremt viktig, mat for han er kos det. Og glad er jeg for at han ikke er feit heller..hahah.. Neeeidaaaaa! Det er verre med meg som har latinske gener, lol. Vi legger jo for på oss (buu). Jeg skjønner jo at mye mat og sånn kan bli forbanna kjedelig i lengden, selv på en blogg. På lik linje med det å se storys, profiler på insta, fb, snap eller blogg som heeeeeletiden legger ut om de “fordømte” barna sine. Barna som de syns er så forferdelig søte…. Jeg kan skjønne den, jeg har jo barn selv. Men i store doser er dette helt forferdelig  kjeeedelig å se på i lengden!! Jeg har i allefall innforstått meg i at det er ingen andre enn meg selv eller familiemedlemmer som orker å se barnet ditt dag inn og dag ut, i hver en eneste oppdatering!!!!! DJIiZZ!

Anyways..

Nå sitter jeg egentlig bare igjen med en følelse av at alt dette mat “greiene” bare kan få hvile litt nå, ta en liten pause å bare slappe helt av. Jeg for min del er både klar for Shake, stramt kosthold men også da med mye mindre porsjoner enn hva jeg har holdt nå med nå! God mat er farlig selv om det er sundt. Med god mat på tallerkenen spiser man gjerne mye større mengder og da også oftere enn hva som er bra for enn selv! Med god mat på bordet mister man alle hemninger og alt av vett og sunn fornuft, hvor da man tenker på sitt eget beste bare ramler rett ut igjennom vinduet!

Selv om jeg er spansk er jeg litt mer den jenta som ikke er så veldig avansert på matfronten.. Gi meg litt kylling og woket grønnsaker så er jeg fornøyd i en mnd hahahahahahahhahahahahaahahah

Jeg er ganske festelig alstå, ikke sant…? Shiiit!

😆

0 kommentarer

Siste innlegg