ikke helt min “greie”

hei og godkveld i hjemmet. for øyeblikket befinner Jeg meg på hytten sammen med besten, besta, babylon og “katten” (altså casanova.) hytta ligger egentlig ganske øde og derfor er jeg ikke den største “fan” av plassen.

når jeg var yngre hatet jeg hytta med både ute do, ingen tv eller internett.  som regel var der også bare godt voksne  de som befant seg der eller nærmere pensjonister. nå er det jo veldig mange år siden vi hadde ute toalett der da, men rundt da jeg var i tenåra hadde vi vannklosett. men mine interesser har aldri falt innen for friluftsliv og “hytte kos”, det er ikke helt min “greie”. jeg er mer av den sosiale typen som ikke klare når ting blir for stille og rolig. da kjeder jeg meg å får litt små angst faktisk. men i minimale mengder kan jeg overleve så lenge det ikke blir for ofte liksom.

på hytta i dag kom vi frem ganske seint,  de voksne brukte en haug med tid for å bare komme seg av gårde. her har vi spillet brettspill, spist reker, drukket litt vin, tent stearinlys, fyrt i ovnen, lekt med drage og bygger slott. med andre ord så har vi kost oss super masse og hatt det så hyggelig.jeg elsker familiekos !

nå gleder jeg meg til å busselalle, stå opp til en bedre frokost i morgen og der etter bare komme meg hjem igjen.

🤙🏾

 

0 kommentarer

Siste innlegg