energi “killer”

i skrivende stund har jeg inntatt min plass i sengen. tv er på, lysene er tent og roen ligger stille over huset.

i dag har vi ikke gjort noen verdens ting annet enn å bare slapper helt av. vi har ordnet litt i huset og bare gjort sånne “standart” hverdagslige ting på lik linje som alle andre mennesker rundt oss. for tiden har vi nye naboer som driver å flyttet inn i nabo huset. isadora og noen venninner har i dag vert  en liten tur innom for å hilse på barna deres. men jeg for min del ønsker å holde meg hjemme en liten stund til, jeg er nemlig litt sjenert og føler heller ikke så ofte for å komme i kontakt med andre mennesker. bare det å snakke med andre kan til tider være en sinnsykt stor energi “killer”.  jeg er jo et underholdende menneske  ufrivillig, uheldigvis. selv om jeg samtidig elsker og by på meg selv å underholde,  litt av et dilemma ikke sant??

uten om det har isadora vert ute å lekt i solen i hele dag før hun nå i kveld dro på “by tur” med besten og besta for å sjekke til pusekattene.

energinivået har vert litt tomt i dag så jeg håper det blir mye bedre i morgen!  nå skal vi bare se på serie og kose oss de siste timene før vi jentene må “klare oss” på egenhånd igjen.

🗣

0 kommentarer

Siste innlegg