Den tid er over

Hei søtinger! Så hyggelig å se at trafikken på bloggen har tatt seg opp igjen selv om jeg tok hele to dager fri i forrige uke og ramla av hele topplisten, for førstegang på lenge. Men samme dag som jeg begynte å hammer løs på tastaturet føyk jeg rett opp på top 50 listen igjen, der jeg hører hjemme. Da føler jeg meg bra og jeg følte vel egentlig aldri at jeg kom til å være borte fra top listen så veldig lenge heller.

Jeg har lenge sette selv at jeg ikke har levert så utrolig bra men den tid er heldigvis over og jeg føler endelig at jeg begynner å være meg selv igjen… Underholdene og morsom hvor jeg faktisk har lyst til å by på meg selv. Jeg er sterk igjen nå, endelig!  

Nå har jeg også planer om å ikke ligge under 50 lisen for de som ligger under blir ikke vist på denne og andre  plattformer via mobil osv. Grunnen til jeg tok fri 2 dager i forrige uke var rett og slett fordi jeg var så sinnsykt stresset hele dagen å rakk ikke blogge før vi dro ut. Dagen etter brukte vi timene på å komme oss hjem samt i tillegg prøve å bearbeide fyllesyken. Siden jeg var på Yachtn natt til fredag har jeg fått en rekke spørsmål som jeg også tenker å svare i en spørsmåls runde som kommer på Yt.

Jeg har også blogget til dere da vi var på vår lille utflukt natt til fredag så det blir gøy å se hva jeg har fått med der. Jeg har faktisk ikke trut å sjekke kameraet mitt enda og jeg turte i alelfall IKKE å sjekke snapp elller insta story fordi jeg hadde en liten føles av at jeg var ganske klein den kvelden, der jeg dreiv å etterligne TITANIC hahaha…

Hallo? Det er nesten sm jeg blir flau bare tanken liksom.. hahaha, selv med mange gode tilbakemeldinger.  For det er ingenting som er hyggeligere å høre enn at dere følgere syns det er døds gøy og ikke minst underholdende å bli med på ting jeg gjør. Jeg har vert kjedelig lenge nok nå, ikke sant vel ? Omg.. Men sånn er livet. Den er som vinden, litt kraftigere noen ganger og andre ganger snur den plutselig før du veit ordet av det.

For øyeblikket har jeg akkurat tatt meg en dusj og er klar for å busse lalle om ikke alt for lenge. Men først tenkte jeg å jobbe litt før det kanskje blir en eller to serier etter hvert. Kameraet mitt ligger forresten hjemme hos besten og besta så i dag får vi klare oss med en mobil-selfie, klem

(Ser dere jeg har fått bikini skille i dag eller? Weeeee like!)

0 kommentarer

Siste innlegg