Brukte hele 2 døgn på dette

Hello pornstar! whats up… Har vi det bra i dag eller? 

Joda jeg har ikke daua enda folkens fordi jeg lever fortsatt, til tross for dårlig oppdatering  i det siste!  Håret har virkelig tatt hele 2 døgn for å både rette og justere det i sånn passe riktig farge som man kan leve med uten å se ut som en påskekylling på vandring, djiiz!! Jeg sa jo at akkurat det med hår tar innmari lang tid, it wasent just a joke…  God det ikke er noe man bedriver tiden sin med hver dag, si. For det hadde jeg faen meg aldri orket.😅For øyeblikket er jeg meget stresset av tenken på at jeg allerede skal dra i morgen tidlig kl 06? Hva faen??? Jeg som ikke har starta å pakke engang?! Dette var jo velig ulikt meg… Eller ? Nei det var jo ikke det.

Men da er det jammen meg god at alt av klær allerede er ny vasket takke være besta 💕 Haha, den kvinnen der er virkelig en engel ass. Besta… Hva skulle vi gjort uten deg? 👭 #bestevenn.

Ikke bare er jeg stressa over at jeg drar i morgen tidlig men jeg er også super stresset fordi jeg ikke aner hva jeg skal pakke med meg.. Det er virkelig ikke bare bare å vær jente på tur ass. For vi trenger både matchende sko, veske og alt mulig annet dill som skal matche hver en eneste outfit i alle døgnets tider. 👄

Hva jeg blir å bruke resten av kvelden på veit vi jo allerede bare nå. For jeg skal både prøve klær og pakke shitt loads av greier i kofferten, assp! Viss jeg ikke glemmer noe denne gangen er jeg faen meg heldig for det er så sinnsykt irriterende.

Ellers kan jeg jo med dele at jeg både gruer og gleder meg til å dra på tur, not gonna lie…  BYE 👋🏾

 

0 kommentarer

Siste innlegg